Tenniskyynärpää

Aito suomalainen jäsenkorjaus Jari Sipilä ajanv. 040 5879410


Tenniskyynärpää tuntuu kipuiluna kyynärpään ulkosivulla.

Tenniskyynärpään hoito

Mutta tätä vaivaa on selvästi kahta eri lajia ja yleisempi on hermoheijastekipu, jota voidaan hoitaa suomalaisella jäsenkorjauksella erinomaisin tuloksin, hyvin nopealla aikataululla. Hermoheijasteen aiheuttama kyynärpääkivun hoitotapa tunnetaan vain Aidossa suomalaisessa jäsenkorjauksessa.

Hermoheijastekipuna syntyvässä tenniskyynärpäässä ei ole havaittavissa tulehdustilaa, hermosärky kyllä on, ja kova sellainen. Leposärky on myös yleistä jolloin kädelle ei tahdo löytyä hyvää asentoa.

Hermoheijastekipujen hoito on pitkän kehityksen, hyvien hoitotulosten, havaintojen ja täsmällisten hoitojen tulos. Suomalainen jäsenkorjaus on menetelmänä ainoa, jossa on täsmälliset hoitopaikat ja täsmällinen hoitotapa.

Esim. kirjanpitäjällä tai tietokoneenkäytössä ei tule iskurasitusta käden alueelle ja hermoheijastekipuna tenniskyynärpää on 8:lla 10:stä. ( Myös Kela on huomioinut asian vuonna 2000, koska esim. sitä ei voi korvata ammattitautina kirjanpitäjälle ).

Tenniskyynärpää on lääkärin määrittelemä kyynärpäänivelen ulkosivun tulehdustila. Sitä hoidetaan lääkityksellä, levolla ja joskus leikkauksella. Vaivan voi aiheuttaa työ, jos ammattina on kallioporaaja, kirvesmies, tai jokin käteen kovaa iskurasitusta aiheuttava työ ja tietysti tenniksen pelaaminen. Kuntoutus voi olla pitkällistä, harrastuksesta luovuttava, tai ammatinvaihtoon on toisinaan ryhdyttävä.