Migreenin ja jännitysniskan hoito

Migreeniä on monta erilaista, on lääkärin diagnosoimaa aurallista ja ei-aurallista, on ennakko-oireista ja ei.On verenkierto- ja stressiperäistä, ruokavaliosta, tai hormoonitoiminnasta johtuvaa. Sitten on jännitysniska ja lapojen väliset jumit.

Jatkuva päänsärky on ikävä vaiva. Se vaikuttaa etenkin elämänlaatuun, mutta myös työtehoon ja jaksamiseen.

Hoito suoritetaan järkevästi kerroksittain edeten, voimakkaat otteet eivät sovi migreeniherkille.

Jännitysniska tuottaa päänsärkyä, joka on useilla migreeniherkillä, sitäkin suomalaisella jäsenkorjauksella pystytään hoitamaan erinomaisesti.

Lihas-, tai nikamaperäisestä päänsärystä kärsivän kannattaa ottaa vakituinen aika vastaanotolle, että selän liikkuvuutta voidaan ylläpitää.

Lapojen väliset fasettilukot voidaan hoitaa hetkesssä toimiviksi, josta hyöty on välittömästi tunnettavissa.

Aito suomalainen jäsenkorjaus on lempeä hoitotapa, hieronnan ja liikehoidon hoitomuoto, mobilisaatiohoito. Sillä voidaan lisätä tehokkaasti liikettä ja joustavuutta nivelissä. Sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisemään nivelten liikerataestoisuuksia, jotka aihettavat lihasten jumiutumisen.

Olen kehittänyt ammattitaitoa erityisesti migreenin hoidossa. Usein kohtaukset jäävät pois pitkiksi ajoiksi tai ainakin lievittyvät. Migreenihän alkaa, tai ainakin suurin osa, tuoksuista jonka vuoksi hoitotila on tuoksuton.

( Tekijänoikeudet Jari Sipilä 1994 - 2016. Sivun teksti on tekijänoikeudella suojattu. Osittainenkin kopiointi ilman lupaa kielletty).