Aito suomalainen jäsenkorjaus 

Jari Sipilä 040-5879410


Vastaanotto avoinna ark. 08.00 -20.00 

La 10.00 - 16.00, tervetuloa! 

Maksutavat: käteinen, pankkikortti ja Smartum, epassi


Vastaanotto avoinna 08.00 - 20.00.  Äkilliset selkävaivat hoidetaan myös muina aikoina p. 040 5879410 

SI- nivelkipu? Selkäkipua?  Nopeasti hoitoon, kun  tarvitset.  Fasettilukot, iskias yms. Nilkan nyrjähdys ja käsivaivat.

Aitoa suomalaista jäsenkorjausta yli 25 vuoden kokemuksella.

Koulutettu suomalainen jäsenkorjaaja. Koulutettu hieroja.

Jari Sipilä  040-5879410

Välitie 1, Haukipudas  

Oulun seudun vanhin alan yritys

© Jäsenkorjaaja Jari Sipilä 1994 

 Hoidossa ei käytetä äkillisiä paineluita selkään eikä herkkää niskaa väännetä nopeasti eri suuntiin.

*Aito suomalainen jäsenkorjaus*, se tehokkain hoitomuoto.

© Jäsenkorjaaja Jari Sipilä 1994 .

yläselän korjaus

Yleisimmät käyntisyyt:

Mitä on Aito suomalainen jäsenkorjaus?

Aito suomalainen jäsenkorjaus on hieronnan ja liikehoidon hoitomuoto. Turvallinen selän, nivelten, lihas-, sekä jännevaivojen hoitomenetelmä, mobilisaatiohoito.

Olen kehittänyt sen vuosikymmenten aikana ja se sisältää uusia hoitotapoja mm. fasettilukkojen aukaisuun KIERTO-PYÖRITYS-TEKNIIKAN©, jonka vuoksi hoidossa ei käytetä äkillisiä paineluita selkään eikä herkkää niskaa väännetä äkillisesti. 

Hoitomenetelmänä se on nopeampi ja sovellettu nykyajan kiireisen ihmisen tarpeisiin ottaen huomioon lääketieteelliset näkemykset, tutkimukset, asiakkaan ohjauksen ja yhteistyön muun terveydenhuollon kanssa. Vaalien kuitenkin vanhoja parannustapoja, mutta nykyaikaisen anatomisen käytännön tiedon ja tautiopin mukaisesti.

Aito suomalainen jäsenkorjausmenetelmä on lempeä ja turvallinen sekä tehokas hoitotapa, sitä on käytetty tässä muodossa vuosikymmenet ja hoidettu tuhansia ihmisiä. Yhä kasvavassa suomalaisten jäsenkorjaajien joukossa on Suomen Jäsenkorjaajakoulun kouluttamana myös yhä enemmän terveydenhuollon ammattilaisia ja koulun käyneiden jäsenkorjaajien suosio kasvussa.   

Aitoa suomalaista jäsenkorjausta ei pidä sekoittaa muihin jäsenkorjauksen menetelmiin, koska vain Suomalaiset jäsenkorjaajat käyvät koulutuksensa Suomen Jäsenkorjaajakoulussa.

Suomalaisella jäsenkorjauksella saadaan erittäin hyviä tuloksia tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, se on asiakkaalle miellyttävä ja turvallinen hoitomuoto. Sitä voidaan käyttää ylläpitämään hyvää terveyttä, elvyttää nivelten ja lihasten toimintaa.  Hoidon jälkeen voi ilmetä hieronnasta tuttua jälkisärkyä 2-3 päivää, nivelten liikeratojen palautumisesta johtuvaa kudosten jälkisärkyä voi esiintyä.  Aineenvaihdunta ja nesteen poistuminen voi nopeutua. Tietysti uni voi maistua paremmin, joskus virkeystaso kasvaa kipujen poistumisen myötä.   

Kontraindikaatiotapaukset, eli vasta-aiheita hoitamiselle. Näihin kuuluvat mm. reumataudit, tuoreet murtumat, akuutit verenkiertohäiriöt,  akuutit hermotulehdukset ja tuntopuutokset. Jotkin lääkkeet, kuten Marevan verenohennuslääkitys ovat hoidolle vasta-aiheita, samoin muutkin verenohennuksen lääkkeet. 

Raskaana olevia voidaan hoitaa rajoittamalla hoito yläselkään. Lapsia hoidetaan ainoastaan lääkärintarkastuksen jälkeen, vauvaiässä olevia ei hoideta ollenkaan. Murrosikäisiä voidaan hoitaa yhteistyössä kouluterveydenhuollon kanssa, huoltajan oltava mukana hoitokäynnillä.

Suomalaisessa jäsenkorjausmenetelmässä hoitaja käyttää vain käsiään, voiteita, paperia sekä hierontapöytää ja hoitotuoleja. Apuvälineet, kuten selkäkiilat, selkälaudat yms. eivät kuulu tähän hoitoon.

Menetelmään ei kuulu uskottelu, että jäsenkorjaaja voisi poistaa jalkojen eripituisuuden, se on pelkkä myytti ja uskomus vailla mitään tieteellistä näyttöä. Ihmisen jalat ovat luonnostaan jonkin verran erimittaiset, samanmittaisia jalkoja ei ole olemassakaan.  

Suomalaiseen jäsenkorjaukseen ei yhdistellä hoidon aikana mitään muuta terapian muotoa kertomatta siitä ensin hoidettavalle. Esim. faskiahieronta ei kuulu suomalaiseen jäsenkorjaukseen. 

Suomalainen jäsenkorjaus ei perustu uskonnollisiin näkemyksiin, ei myöskään kansantaruihin, tai taruolentoihin, nämä eivät kuulu suomalaiseen jäsenkorjaukseen millään tavoin. 

Meillä Suomessa on huippuosaamista sairaanhoidossa, on paljon tietoa, jota saadaan uusilla tutkimusmenetelmillä yhä tarkemmin. Tämän tiedon kanssa jäsenkorjaajan on varmempi ja helpompi tehdä työtään, jäsenkorjaajan osaa. 

Tätä tarkoittaa menetelmän kehitys, se tarkoittaa myös uusien työtapojen ja niissä syntyneiden tuki- ja liikuntaelinten vaivojen huomioimista. Monet työt ovat muuttuneet paljon ja muuttuvat koko ajan. Esim. kirvesmies käyttää painenaulainta, mutta cyproc-levyjen nostot aiheuttavat selän revähdyksiä. Tietokonetyö luo aivan omat sairautensa niska-hartiasärkyineen, siinä jäsenkorjaaja voi auttaa monin tavoin. Hoitoturvallisuus ja täsmällisyys ovat etusijalla.

Tämä ei ole hoitojen sekoitus, vaan vuosikymmenten aikana kehitetty liikehoidon ja hieronnan hoitomuoto ja perustuu käytännön työssä tehtyihin havaintoihin, täsmällisiin hoitoihin, oivalluksiin ja hyviin kokemuksiin tuhansissa hoitotapauksissa.

Lyhyesti sanottuna se on kehityksen, hyvien hoitotulosten, havaintojen ja täsmällisten hoitojen tulos.

Aito suomalainen jäsenkorjaus on äärimmäisen hyvin toimiva hoito tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Valikoiduissa asiakastapauksissa voittamaton.    

Menetelmällä hoidetaan ihmistä kokonaisuutena. Se on ratkaisukeskeinen hoitotapa, hyvin tekninen hoitotapa.

-

Huom. Tuoksuton hoitotila. Hoitajina emme käytä parta- tai hajuvesiä.

Hoidossa ei käytetä äkillisiä paineluita selässä eikä herkkää niskaa väännetä nopeasti eri suuntiin. Oikein suoritettu hoito on tehokas, mutta ei kivuliasta (mikä on ollut monelle helpotus).  © Tekijänoikeudet Jäsenkorjaaja Jari Sipilä 1994. Osittainenkin kopioiminen ilman lupaa kielletty.