Noidannuoli hoitaminen jäsenkorjaaja Jari Sipilä

Aito suomalainen jäsenkorjaus Jari Sipilä ajanv. 040 5879410


Noidannuolella tarkoitetaan äkillistä alaselkäkipua, johon ei yleensä liity nostaminen tai raskas työskentely, vaan se alkaa useimmiten aivan mitättömästä syystä. Kipu on tuntuvaa ja liikkeet hetkellisesti hankalia. Selkä voidaan kuitenkin hoitaa Aidolla suomalaisella jäsenkorjauksella.

Noidannuolen syntyyn vaikuttaa kolme asentovirhettä, jotka laukaisevat sen. Löysin ne -90 luvun alkupuolella. Tätä ei ollut huomattu missään hoitomenetelmissä aiemmin, mutta ne löytyvät sieltä selästä, joka kerta.

Kokemuksesta tiedän, että korjaamalla nämä asentovirheet paranee noidannuoli hyvin nopeasti.

Nämä kolme asentovirhettä osataan nykyään tunnistaa vain Aidossa suomalaisessa jäsenkorjausmenetelmässä. Hoito pitää tehdä huolellisesti ettei noidannuoli uusiutuisi. Hoidossa ei käytetä äkillisiä painalluksia tai vääntelyitä selkään.


Käytetyimmät hoitotavat:

Fasettilukkojen aukaisuun Kierto-Pyöritys-tekniikka ( Tekijänoikeuksin suojattu hoito ja nimi ).

Selän liikehoitoon nikamien Kierto-Rullaus-tekniikka. ( Tekijänoikeuksin suojattu hoito ja nimi )

Aito suomalainen jäsenkorjaus on tarkka selän ja nivelten yksilöllisiin liikeratatoimintoihin keskittyvä hoitomenetelmä.

Sillä saadaan siksi erittäin hyviä hoitotuloksia niska- ja selkävaivoissa, kuten jännitysniska, noidannuoli, olkapään heijastekivut

ja tietysti nyrjähdysperäisissä nilkka - ja polvivaivoissa jne.

Aidon suomalaisen jäsenkorjauksen erikoisuus on, että teemme alkututkimuksen, korjauksen ja lopuksi vertaamme muutoksen.

Asentovirhe on, tai ei ole. Nivelten liikerataesto on, tai ei ole, jos on, sen korjaantuminen voidaan todeta testaamalla. ei pelkillä puheilla.

Jäsenkorjaajalta odotetaan yksilöllistä liikerataestojen korjaamista, sitähän Aito suomalainen jäsenkorjaus pohjimmiltaan on.

Kipu on tunnetta ja fyysistä muutosta.

Selän oikaisuhoito, lapojen välinen kiputila helpottaa hetkessä. Kuvat ja hoitaja jäsenkorjaaja Jari Sipilä. Hoitoaika 30 min. Korjaantuminen nähtävissä heti.

Vertailu hoidon jälkeen. Aito suomalainen jäsenkorjaus Jari Sipilä. JS Selkäasema
Selän oikaisu alkutilanne. Aito suomalainen jäsenkorjaus Jari Sipilä. JS Selkäasema